Het team

De Kandelaar heeft een enthousiast, bevlogen team, dat met passie voor onderwijs aan de school verbonden is. Het team bestaat uit zo’n 39 teamleden, van jong tot oud, van wie een aantal ook zelf in Ameide en Tienhoven aan de Lek woont.

DeKandelaar-5

Met elkaar willen we het onderwijs zo vormen dat we het kind in alle opzichten zien groeien. Het is belangrijk dat ieder kind zich optimaal ontwikkelt, met een goed gevoel naar huis gaat en zich gezien voelt. Als team bereiken wij dit met onze onderzoekende houding. We zijn gedreven en nemen initiatief als we ruimte zien voor verbeteringen. We durven met elkaar voor verandering te gaan. Kindgerichtheid, aandacht en plezier staan bij ons centraal.

Vakleerkrachten en specialisten

Onze school heeft veel kennis in huis, mede door de (vak)leerkrachten en specialisten. We zijn blij met onze vakleerkracht voor spel en beweging/bewegingsonderwijs. We zijn ook trots op de vele specialisten op verschillende gebieden. Zo hebben we gedragsspecialisten en onderwijsassistenten en ook een intern begeleider, rekenspecialist, remedial teacher, specialist hoogbegaafdheid en taalspecialist. Er is ook een administratieve kracht en er zijn twee interieurverzorgsters. Samen vormen we een hecht en sterk team.

Missie en visie

Vanuit onze christelijke identiteit en onze missie: een school waar je je thuis voelt, wil De Kandelaar een school zijn waar de kinderen, de ouders en de medewerkers zich veilig voelen, en iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Het team

De Kandelaar heeft een enthousiast, bevlogen team, dat met passie voor onderwijs aan de school verbonden is.