Een goede plek voor je kind

Zoek je een goede school waar je zoon of dochter zich snel thuis voelt? Wij heten je van harte welkom op De Kandelaar en vertellen je graag alles over onze school en wat ons bijzonder maakt.

StudioHeartbeat_04_DeKandelaar-14

De Kandelaar is een eigentijdse, open protestants-christelijke basisschool in Ameide met 280 leerlingen. Iedereen die onze identiteit respecteert, is van harte welkom.

We zijn een moderne school, met kwalitatief goed en uitdagend onderwijs en met goede resultaten. Daar zijn we trots op en werken we samen hard aan.

Ouders waarderen ook de veilige omgeving die we bieden, waarin wij de kinderen op een positieve manier benaderen. Dit draagt bij aan de fijne sfeer en een goede sociale omgang met elkaar. We zien dat het kinderen stimuleert, motiveert en zelfvertrouwen geeft. Dat willen we graag! Daarom zijn we ook Kanjerschool en is er een doorgaande lijn voor sociale vaardigheden van groep 1 t/m 8.

Het motto van de school is dan ook: een school waar je je thuis voelt.

We streven ernaar de kinderen te vormen in liefde, respect, vertrouwen, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. We willen een klimaat scheppen waarin kinderen zich veilig voelen en worden gezien. Bij ons kun je zijn wie je bent.

StudioHeartbeat_04_DeKandelaar-33

Een school waar je je thuis voelt

We scheppen een klimaat waarin kinderen zich veilig voelen en worden gezien. Bij ons kun je zijn wie je bent.

Missie en visie

Vanuit onze christelijke identiteit en onze missie: een school waar je je thuis voelt, wil De Kandelaar een school zijn waar de kinderen, de ouders en de medewerkers zich veilig voelen, en iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Het team

De Kandelaar heeft een enthousiast, bevlogen team, dat met passie voor onderwijs aan de school verbonden is.