Kennismaking en aanmelden

Wil je meer weten over onze school en ons onderwijs? Dan nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Je bent ook welkom op onze open dag.

StudioHeartbeat_04_DeKandelaar-32

Kijkochtend

Een keer per jaar organiseren wij een kijkochtend voor aanstaande en belangstellende ouders en hun kind. Dit keer is de kijkochtend op woensdag 19 februari 2025 van 10.00 tot 11.30 uur. Je kunt dan vrijblijvend sfeer komen proeven en als je wilt in gesprek gaan met onze leerkrachten.

Kennismakingsgesprek

Het is altijd mogelijk om binnen te lopen voor een kennismakingsgesprek of inschrijving. Maak je vooraf een afspraak, dan weet je zeker dat wij uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je graag alles over de school en hebben we alle tijd om in te gaan op je vragen.

Voor een kennismakingsgesprek kun je een afspraak maken met Wim Wilkens, onze directeur, of Pauline Teeuw, MT-lid. Zij zijn telefonisch te bereiken op nummer 0183-601601. Of meld je aan via het onderstaande formulier.

Voorbeeld: 17-03-1980

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het plannen van een kennismaking. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Aanmelden

Ben je enthousiast over onze school? Dan kun je je kind aanmelden bij de directeur of door het inschrijfformulier in te vullen. Het inschrijfformulier is ook op school verkrijgbaar.

Missie en visie

Vanuit onze christelijke identiteit en onze missie: een school waar je je thuis voelt, wil De Kandelaar een school zijn waar de kinderen, de ouders en de medewerkers zich veilig voelen, en iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Het team

De Kandelaar heeft een enthousiast, bevlogen team, dat met passie voor onderwijs aan de school verbonden is.