Buitenschoolse opvang

Op De Kandelaar is de buitenschoolse opvang goed geregeld door Dichtbij kinderopvang De Purperkanjers. Op de prachtige locatie in de brede school Het Liesveld hebben de kinderen heerlijk de ruimte om (buiten) te spelen.

StudioHeartbeat_04_DeKandelaar-32

Er is een uitdagend schoolplein en de kinderen lopen vanuit de bso-ruimte zo de gymzaal in. Na het eet- en drinkmoment gaan de kinderen lekker spelen of doen ze mee met een activiteit. Bijvoorbeeld een creatieve activiteit, of een activiteit op het gebied van sport en spel, natuur en techniek. Voor boekenwurmen is deze locatie ideaal, want er is een bibliotheek in het gebouw.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag (bso): 14.00 - 18.30 uur.
Maandag t/m donderdag (vso): 7.00 - 8.30 uur.

Kijk voor meer informatie op: Dichtbij kinderopvang Purperkanjers

In Het Liesveld zit ook kinderopvangorganisatie De Hummeltjeshoeve. Zij bieden dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar oud en peuteropvang op verschillende dagdelen voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Wel zo makkelijk om alle kinderen naar hetzelfde gebouw te brengen.

Kijk voor meer informatie op: www.dehummeltjeshoeve.nl

Missie en visie

Vanuit onze christelijke identiteit en onze missie: een school waar je je thuis voelt, wil De Kandelaar een school zijn waar de kinderen, de ouders en de medewerkers zich veilig voelen, en iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Het team

De Kandelaar heeft een enthousiast, bevlogen team, dat met passie voor onderwijs aan de school verbonden is.