Het Team

Het team van de Kandelaar bestaat uit een groep enthousiaste mensen, die met passie voor onderwijs aan onze school verbonden zijn. Er zijn weinig wisselingen in de samenstelling van het team. Het team bestaan uit zo'n 30 teamleden waarvan een aantal ook zelf in Ameide en Tienhoven woont.

Het team bestaat vooral uit leerkrachten en onderwijsassistenten. Een enkeling werkt fulltime maar veel teamleden werken part-time waardoor de meeste groepen twee leerkrachten hebben.

Er is een directeur. Daarbij beschikt de school over een intern begeleidster, die verantwoordelijk is voor de leerlingenzorg van groep 1 t/m 8. Ook is er een co÷rdinator onderbouw. De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de zorg aan individuele leerlingen en voor de kwaliteit van ons onderwijs is een belangrijk onderdeel van hun taak. Samen met de twee gedragsspecialisten, de taal-en rekenco÷rdinator, de specialist hoogbegaafdheid en de specialist voor zorg aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben, is daarmee de continue lijn in de leerlingenzorg gewaarborgd.

De school beschikt ook over een administratieve kracht en onderwijsondersteunende personeelsleden.

Kalender

03 februari 2022
1e rapport mee
08 februari 2022
10-minutenavond
10 februari 2022
10-minutenavond
Meer Kalender